Tancaments a Terrassa

A Aluminis Aldama desenvolupem a mida, fabricats en alumini. Pregunta’ns sense compromís

Si estàs buscant una empresa que s’encarregui de la fabricació i instal·lació dels tancaments del teu habitatge a Terrassa o qualsevol altra localitat pròxima, Aluminis Aldama és l’establiment al qual has de trucar. Fa més de dues dècades dedicant-nos en cos i ànima a la fusteria d’alumini i pvc. Són molts els treballs que hem desenvolupat i els clients que tornen a confiar en la nostra professionalitat.

Dóna un cop d’ull a algun dels treballs més representatius i si tens cap dubte al respecte, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que hem publicat en aquesta pàgina web.

Cortines de vidre

Cortine de vidre realitzada a Montgat en un tancament d'un porxo de fusta, tancament marca cover amb vidre de 8 mm de gruix transparent. Ideal per porxos.

Armari exterior

Armari exterior realitzat a Badalona totalment hermètic i aixecat del sòl per evitar la seva corrosió

Tancament amb finestres oscil-paral·leles

Tancament realitzat a Terrassa, amb alumini de trencament de pont tèrmic i vidres de laminat de seguretat en sostre i finestres oscil-paral·leles. La part frontal superior és un canaló de recollida d'aigües.

Ruptura de pont tèrmic amb vidres laminats i càmeres

Tancament realitzat a Les Pedritxes (Matadepera). Substitució de tancament antic de fusta totalment deteriorat per un d'alumini de trencament de pont tèrmic amb vidres càmera + laminats de seguretat.

Part frontal amb canaló estètic de recollida d'aigües

Cerramiento para estudio

Cerramiento realizado en Terrassa con chapa sandwich en paredes con un grosor de 60mm compuesto por chapa/espuma térmica/chapa y techos de sandwich de 80mm de grosor chapa/espuma/chapa.

El cerramiento está realizado para poder hacer una habitación de estudio.

Techo de cristal más elevable

Cerramiento realizado con materiales de alta calidad en rotura de puente térmico y acristalado con vidrios, cámaras de seguridad y bajo emisivos.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aluminis Aldama

  Carrer Menéndez y Pelayo, 89 – Bis,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  635 570 493

Els nostres treballs

ELS NOSTRES TREBALLS