Cortines de vidre a Terrassa

Cortines de cristall a Terrassa

Les cortines de vidre són la solució perfecta per gaudir d’una Terrassa exterior durant tot l’any

Si desitges gaudir d’un petit porxo en el teu habitatge durant tot l’any, independentment de la temperatura que faci o si plou o no, contacta amb nosaltres i dissenyarem unes cortines de cristall a mida de les teves necessitats. Es tracta d’un producte durador, estèticament molt bé preparat i amb uns resultats excel·lents. A Aluminis Aldama et garantim les millors cortines de cristall a Terrassa, truca'ns i et donarem tots els detalls.

Les cortines de cristall són la solució perfecta per a hostalers que desitgen instal·lar una Terrassa exterior en el seu establiment perquè els clients gaudeixin durant tot l’any. A més, són molts els particulars que ens truquen perquè volen aprofitar l’espai exterior del seu pati i així poder organitzar berenars amb els seus amics. Sigui quin sigui el seu cas, a Aluminis Aldama complirem amb les teves expectatives, i fins i tot les superarem.

A pesar que la seu de la nostra empresa es troba a Terrassa, ens desplacem a qualsevol punt de la província de Barcelona des de la qual sol·liciten els nostres serveis. Igual què amb les finestres per la llar, et recomanem que apostis pel sistema de ruptura de pont tèrmic, ja que és la tècnica que millor et protegirà de les temperatures exteriors.

Truca'ns ara mateix i demana’ns assessorament personalitzat

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aluminis Aldama

  Carrer Menéndez y Pelayo, 89 – Bis,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  635 570 493

Els nostres treballs

ELS NOSTRES TREBALLS