Fusteria metàl·lica a Terrassa

Especialistes en alumini i PVC

A Aldama t’ajudem a fer realitat la casa amb la qual sempre has somiat. Com a fusteria metàl·lica a Terrassa, estem preparats per portar a la pràctica qualsevol projecte que imaginis, siguin unes noves finestres o un tancament per al porxo. Descobreix tot el que podem fer per tu a la teva llar.

Cortines de vidre a Terrassa

Cortines de vidre a Terrassa

Uns dels tancaments exteriors més sol·licitats en els últims anys són les cortines de vidre com les que nosaltres fabriquem i instal·lem. Es tracta d’una solució ideal per aprofitar l’espai exterior d’un habitatge o negoci durant tot l’any, independentment de la temperatura o les condicions climatològiques.

Finestres d’alumini a Terrassa

Finestres d’alumini a Terrassa

Les finestres són un element fonamental en l’habitatge, ja que tenen molt a veure amb la temperatura que hi haurà dins de cada estada al llarg de l’any. Si vols conservar bé la calor de la calefacció en la temporada d’hivern i mantenir un ambient fresc durant els mesos de més calor, el millor és que apostis pels models que garanteixin la total estanquitat de la llar.

Fusteria de PVC a Terrassa

Fusteria de PVC a Terrassa

Creus que ha arribat el moment de canviar les finestres de la teva llar? Estàs pensant a fer un tancament per la Terrassa? Necessites una nova porta d’entrada? Confia en els nostres instal·ladors de fusteria de PVC a Terrassa. Comptem amb una àmplia experiència i treballem amb els principals fabricants del sector, la qual cosa ens permet garantir la màxima qualitat en cada producte que muntem.

Mampares a Terrassa

Mampares a Terrassa

Posem al teu abast les millors ofertes per a mampares a Terrassa, amb la màxima resistència i durabilitat. Treballem a mida de les teves necessitats, amb acabats en acer inoxidable, alumini, vidre temperat, serigrafiat i metacrilat. I en qualsevol model de disseny que sol·licitis: plegable, angular, abatible, semicircular, corredissa, amb planells fixos….

Persianes i mosquiteres a Terrassa

Persianes i mosquiteres a Terrassa

A Aldama treballem amb pràcticament tota la gamma de persianes que existeixen en el mercat: tèrmiques d’alumini, làmina corbada, d’extorsió, blocant de seguretat o gradermetic. A més, sempre que vulguis pots demanar-nos un color concret, ja que la varietat cromàtica també és molt extensa. Respecte als seus mecanismes, poden ser amb corda, torn o motoritzats.

Tancaments a Terrassa

Tancaments a Terrassa

Si tens una Terrassa o un balcó amb accés a l’exterior, gaudeix d’un autèntic luxe; però t’hauràs adonat que les condicions meteorològiques no et permeten aprofitar aquests quadrats tot el que t’agradaria. Has pensat a col·locar un tancament? Si és així, truca’ns i t’assessorarem de forma personalitzada.