Fusteria d’alumini a Terrassa

Fusteria d’alumini a Terrassa

La nostra fusteria de Terrassa està especialitzada en la instal · lació de productes d’alumini i pvc

Estàs pensant a canviar les finestres del teu habitatge per unes que aïllen millor el fred i la calor? Vols instal·lar una Terrassa tancada en el teu establiment perquè els clients gaudeixin tot l’any? Necessites urgentment unes mosquiteres a mida per a la teva casa de la serra? Les respostes a aquestes preguntes les trobaràs a Aluminis Aldama, la fusteria d’alumini a Terrassa que t’ofereix qualitat, professionalitat i disseny al millor preu. Pregunta’ns ara mateix pel producte en el qual estàs interessat i et donarem informació i pressupost sense cap tipus de compromís.

Som fabricants. Confia en professionals amb més de dues dècades d’experiència en el sector.

La nostra fusteria d’alumini a Terrassa porta treballant en la zona més de 25 anys, de manera que comptem amb una àmplia experiència tant en la fabricació com en la instal·lació. Som fabricants de tots els articles d’alumini que instal·lem i a més venem tota la gamma que existeix en el mercat de fusteria de pvc, un material molt resistent i amb opcions disponibles per a tots els gustos (el pvc no ho fabriquem, només ho venem i instal·lem). Res se’ns resisteix a Aluminis Aldama, ja que som capaços de dissenyar i elaborar tot tipus de tancaments, des d’una simple finestra fins a una estructura complexa.

Tancaments, finestres, mosquiteres, persianes, cortines de vidre… tot el que necessites ho trobaràs a la nostra fusteria d’alumini a Terrassa. Truca'ns i t’ajudarem a triar el producte que millor s’adapta a les mesures de les quals disposes, l’estil que desitges i l’import que pretens abonar. Per a nosaltres, no existeix els clients grans o petits sinó encàrrecs que hem de desenvolupar amb les màximes garanties d’èxit. En aquest sentit, podem dir que treballem per a tot tipus de clients: particulars, empresaris i professionals del sector, com decoradors o interioristes.

Qualitat i bons preus per damunt de tot. Confia en nosaltres

Si ets dels que busques qualitat i atenció personalitzada a un preu just, truca'ns i obtindràs tot això i molt més. La nostra fusteria d’alumini a Terrassa vol ser el teu establiment de referència en el que a tancaments i estructures metàl·liques es refereix. Deixa’ns ajudar-te i aposta per la qualitat per damunt de tot.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aluminis Aldama

  Carrer Menéndez y Pelayo, 89 – Bis,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  635 570 493

Els nostres treballs

ELS NOSTRES TREBALLS