Finestres d’alumini a Terrassa

Finestres d’alumini a Terrassa

Si necessites unes finestres noves, posa’t en contacte amb la nostra fusteria. Estem a Terrassa

Les finestres són un element fonamental en l’habitatge, ja que tenen molt a veure amb la temperatura que hi ha dins de cada estada al llarg de l’any. Si vols conservar bé la calor de la calefacció en la temporada d’hivern i mantenir un ambient fresc durant els mesos de més calor, el millor és que apostis per unes finestres que garanteixin la total estanquitat de la llar. A la nostra empresa de finestres d’alumini a Terrassa tenim productes que protegiran la teva llar enfront del fred, la calor, la pluja, el vent o la calamarsa.

La tècnica de tancament mitjançant ruptura de pont tèrmic és la millor opció si el que vols és aconseguir que la temperatura exterior no es filtri a l’interior. A Aluminis Aldama et recomanem aquest producte no només per les seves qualitats sinó també pel preu que tenen. Truca ara mateix a la nostra empresa de finestres d’alumini a Terrassa, indica’ns el que vulguis i t’enviarem un pressupost a la teva moda pràcticament al moment. La rapidesa d’actuació i l’atenció personalitzada són altres de les nostres característiques.

ESPECIALISTES EN FINESTRES I PERSIANES D’ALUMINI

Finestres - Persianes - Mampares - Mosquiteres - Tancaments

 

Característiques de les finestres d’alumini d’Aldama

Les finestres fabricades en alumini, a diferència de les realitzades amb altres materials convencionals, impedeixen que pugui entrar aire i aigua dins del nostre habitatge, aconseguint una estanquitat molt bona i sense manteniment. Un altre dels avantatges que t’oferim a Aluminis Aldama és que els acabats puguin ser de diverses formes, perquè així puguis triar el que millor s’adapta a les teves necessitats o gustos (en diferents colors). Totes les sèries de finestres d’alumini a Terrassa amb les que treballem són de gamma mitjà-alta per garantir les màximes garanties.

TIPUS DE FINESTRES QUE INSTAL·LEM

Corredisses - Practicables – Oscil·lobatents - Elevables - Plegables

CORREDISSES
Sistema idoni per la recerca d’un espai útil, cada vegada més escàs. Practicitat i economia per execucions de grans dimensions. Eficiència energètica mitjançant l’opció d’aïllament tèrmic i millora del confort amb l’atenuació acústica que confereix la patent “canal elevada”. Línies avantguardistes inequívocament Aldama.

OSCIL·LO PARAL·LES
Les finestres oscil·lo paral·les són un tipus de tancament que dóna uns resultats molt bons perquè es fabriquen amb la mateixa perfilaria que les practicables i oscil·lo batents però amb una particularitat que tenen tres posicions: tancada, posició d’oscil·lo i l’obertura és com si fos una corredissa així que no ens ocupa espai interior en tenir-la oberta.

ELEVABLES
Corredisses elevable perimetral amb ruptura de pont tèrmic. Els seus perfils robustos i rígids permeten realitzar obertures àmplies amb una magnífica estanquitat. La seva goma de tancament de doble efecte (frontal i lateral), garanteix aquestes característiques. El seu sofisticat sistema de ferramenta elevable, admet un pes de fins a 400 kg per fulla. La incorporació d’una banda de rodament mitjançant un carril inoxidable confereix al sistema una perllongada durabilitat i un perfecte lliscament, per pesades que siguin les fulles. Es disposa de dues estètiques diferents; amb línies el·líptiques i cants roms, i amb línies rectes i arestes marcades. Dues modalitats que s’adapten a qualsevol gust i exigència.

PRACTICABLES O OSCIL·LOBATENTS
Es preval l’estanquitat i la robustesa, així com la incasable recerca de l’estalvi energètic mitjançant l’aïllament tèrmic i més confort mitjançant l’aïllament acústic. Innumerables possibilitats i combinacions arquitectòniques. Són una molt bona solució per estalviar la despesa energètica en l’habitatge, perquè donen molt bon resultat. Tan practicables com oscil·lobatents són del millor en estanquitat.

PORTES D’ENTRADA
Les portes d’entrada a l’habitatge, bloc o comunitats es poden fabricar de moltes maneres i models diferents. Nosaltres fabriquem perfilaries més gruixudes i robustes amb pany de seguretat i de tancament de tres punts. L’estètica de la porta pot ser de moltes opcions: amb T d’alumini i vidre de seguretat; o amb panel d’alumini i decoratiu.

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Aluminis Aldama

  Carrer Menéndez y Pelayo, 89 – Bis,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  635 570 493

Els nostres treballs

ELS NOSTRES TREBALLS