Finestres d’alumini a Terrassa

Fabriquem i instal·lem d’alumini de gran resistència i fàcil manteniment

Finestres d’alumini a Terrassa

Les finestres són un element fonamental en l’habitatge, ja que tenen molt a veure amb la temperatura que hi haurà dins de cada estada al llarg de l’any. Si vols conservar bé la calor de la calefacció en la temporada d’hivern i mantenir un ambient fresc durant els mesos de més calor, el millor és que apostis pels models que garanteixin la total estanquitat de la llar.

A la nostra empresa de finestres d’alumini a Terrassa tenim productes que protegiran la teva casa enfront del fred, la calor, la pluja, el vent o la calamarsa.

La tècnica de tancament mitjançant ruptura de pont tèrmic és la millor opció si vols aconseguir que la temperatura exterior no es filtri a l’interior. A Aldama et recomanem aquest producte no només per les seves qualitats, sinó també pel preu que tenen.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

 

ESPECIALISTES EN FINESTRES I PERSIANES D’ALUMINI
Finestres - Persianes - Mampares - Mosquiteres – Tancaments

 

Característiques de les finestres d’alumini d’Aldama

Les finestres fabricades en alumini, a diferència de les realitzades amb altres materials convencionals, impedeixen que pugui entrar aire i aigua dins del nostre habitatge, obtenint una estanquitat molt bona i sense manteniment.

Una altra dels avantatges que t’oferim a Aldama és que els acabats poden ser de diverses formes, perquè així puguis triar el que millor s’adapta a les teves necessitats o gustos (en diferents colors). Totes les sèries de finestres d’alumini a Terrassa amb les quals treballem són de gamma mitjana-alta, per oferir màximes garanties.

 

Tipus de finestres d’alumini que instal·lem

Corredisses

Sistema idoni per la recerca d’un espai útil, cada vegada més escàs. Practicitat i economia per execucions de grans dimensions. Eficiència energètica mitjançant l’opció d’aïllament tèrmic i millora del confort amb l’atenuació acústica que confereix la patent "canal elevada". Línies avantguardistes inequívocament Aldama.

 

Oscil·lo paral·leles

Són una classe de tancament que ofereix uns resultats molt bons, perquè es fabriquen amb els mateixos perfils que les practicables i oscil·lo batents però amb la particularitat que tens tres posicions: tancada, posició d’oscil·lo i l’obertura és com si fos una corredissa. D’aquesta manera no ens ocupa espai interior en tenir-la oberta.

 

Practicables i oscil·lo batents

Es preval l’estanquitat i la robustesa. També la recerca de l’estalvi energètic, mitjançant l’aïllament tèrmic, i un major confort, mitjançant l’aïllament acústic.

Innombrables possibilitats i combinacions arquitectòniques. Són una molt bona solució per a reduir la despesa energètica en l’habitatge, gràcies al seu bon resultat. Tan practicables com oscil·lo batents són del millor en estanquitat.

 

Elevables

Corredissa elevable perimetral amb ruptura de pont tèrmic. Els seus perfils robustos i rígids permeten realitzar obertures àmplies amb una magnífica estanquitat. La seva goma de tancament de doble efecte (frontal i lateral), garanteix aquestes característiques.

El seu sofisticat sistema de farratge elevable admet un pes de fins a 400 kg per fulla. La incorporació d’una banda de rodadura mitjançant un carril inoxidable confereix al sistema una prolongada durabilitat i un perfecte lliscament, per pesades que siguin les fulles.

Es disposa de dues estètiques diferents: amb línies el·líptiques i cants roms, i amb línies rectes i arestes marcades. Dues modalitats que s’adapten a qualsevol gust i exigències.

 

Portes d’entrada

L’oferta de portes d’entrada a habitatges, blocs o comunitats és molt àmplia. Nosaltres fabriquem perfils més gruixuts i robusts amb pany de seguretat i de tancaments de tres punts. L’estètica de la porta pot ser amb T d’alumini i vidre de seguretat, o amb panel d’alumini i decoratiu.

LES TEVES FINESTRES, A MIDA