Fusteria de PVC a Terrassa

Instal·ladors professionals de PVC

Fusteria de PVC a Terrassa

Creus que ha arribat el moment de canviar les finestres de la teva llar? Estàs pensant a fer un tancament per la Terrassa? Necessites una nova porta d’entrada? Confia en els nostres instal·ladors de fusteria de PVC a Terrassa. Comptem amb una àmplia experiència i treballem amb els principals fabricants del sector, la qual cosa ens permet garantir la màxima qualitat en cada producte que muntem.

Contacta amb nosaltres en el 635 570 493 i explica’ns el teu projecte. Estudiarem les teves necessitats de manera personalitzada, per oferir-te la millor solució, tant des del punt de vista estètic com des del funcional. Estem a disposició de clients particulars, comunitats de veïns, empreses, comerços i professionals de les reformes.

Finestres - Contrafinestres - Portes - Tancaments - Mampares

Avantatges del PVC

Garanteix un excel·lent aïllament tèrmic, gràcies a la seva baixa conductivitat.

Proporciona un òptim aïllament acústic, evitant la transmissió del soroll per difracció.

Ofereix un bon comportament davant del foc. És difícilment inflamable i pot autoextinció les flames durant la combustió.

Té una llarga vida útil i a penes requereix manteniment.

Immillorable relació qualitat-preu.

 

Què és el PVC?

Aquest material pren el nom de les sigles en anglès del clorur de polivinil, un derivat del plàstic que s’obté per polimerització. Es tracta d’una combinació de clor, hidrogen i carboni.

Per les seves característiques, resulta ideal per la fabricació de fusteria, sent un dels components més utilitzats en el sector europeu de la construcció i les reformes.

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!